• 0745.099.932

TRACTARI AUTO


Sună-ne și noi vom interveni! Suntem pregătiți non-stop, indiferent de vreme, să ajungem cât mai rapid la tine să te scăpăm de problemele automobilului tău!


Asigurăm servicii de tractări auto rapide și ieftine pe tot teritoriul țării, chiar și la nivel internațional. Însă, compania noastră fiind bazată în Brașov, cele mai rapide intervenții pentru tractări auto vor avea loc în Codlea, Zărnești, Râșnov, Cristian, Bran, Brașov și zonele Făgăraș, Ghimbav, Săcele, Feldioara, Rupea, Șercaia și Predeal.

Dacă ai rămas în impas, sună-ne și intervenim cât de repede putem!

Odată ajunși la destinație, urcăm autovehiculul cu probleme, în condiții de siguranță, pe platforma MAN. Specialiștii noștri vor monta sistemele de susținere și protecție pe automobil, astfel încât tractarea să se producă fără riscuri.

Tractarea auto nu implică niciun efort suplimentar din partea ta. Vom tracta automobilul pe platformă și apoi îl vom transporta la destinația indicată de tine. La cerere, putem transporta automobilul până la cel mai apropiat service cu care noi colaborăm, pentru a asigura reparațiile necesare.

Serviciile de tractare sunt destinate posesorilor de autovehicule, autoutilitare, utilaje agricole și buldoexcavatoare, atât timp cât greutatea acestora este sub 5000 kg.

Tariful nostru este negociabil pentru distanțele peste 100 km.

Platformele noastre atent alese ne ajută să îți oferim servicii de transport auto până la destinația pe care o dorești, indiferent dacă e în România sau pe plan internațional. Transportul e asigurat pe orice rută sau destinație, fără riscuri sau dificultăți.


Contactează-ne pentru mai multe detalii sau salvează numărul nostru în agenda ta și sună-ne la nevoie!


TRACTARI AUTO // ASISTENTA RUTIERA // PLATFORMA AUTO // TRACTARI NON-STOP  // TRACTARI AUTO BRASOV // TRACTARI AUTO CODLEA // TRACTARI AUTO RASNOV // TRACTARI AUTO FAGARAS