• 0745.099.932

SERVICE AUTO


Defecțiunea care a apărut la autovehiculul tău poate fi remediată la un service auto autorizat. De aceea, am obținut colaborări cu toate service-urile auto autorizate și de încredere din România, pentru a îți pune la dispoziție servicii profesionale de diagnoză și reparație.


pexels-photo-29047În momentul în care am ajuns la tine și urcăm mașina ta pe platformă, la cererea ta, putem contacta cel mai apropiat service auto din zonă, ca să se pregătească pentru venirea noastră.

Fără niciun efort suplimentar din partea ta, mașina va fi transportată la service, coborâtă de pe platformă în condiții de siguranță și diagnosticată de specialiști. Vom rămâne alături de tine pentru a ne asigura că totul este în ordine și ești mulțumit de serviciile oferite de service-ul la care a fost transportată mașina ta.

Serviciile noastre de transport până la cel mai apropiat service auto sunt disponibile la orice oră, în orice zi, chiar dacă vremea este potrivnică sau dacă te afli la o distanță mare de obiectivele noastre. Îndată ce ne-ai contactat telefonic, recepționăm sesizarea ta, notăm fiecare informație și te anunțăm în cât timp vom ajunge la tine, înainte de a porni la drum


Contactează-ne pentru mai multe detalii sau salvează numărul nostru în agenda ta și sună-ne la nevoie!