• 0745.099.932

TRACTARI ARON


În calitate de șofer, probabil te-ai confruntat la un moment dat cu probleme ale mașinii tale. Te înțelegem perfect și știm că uneori defecțiunile pot interveni când îți este lumea mai dragă și când te aștepți cel mai puțin.


Tractari-Auto-Brasov

Ce faci dacă rămâi cu mașina blocat în drum, între două localități, fără acces la un service auto? Defecțiunile pot apărea oricând și mașina poate ceda, chiar dacă la plecare nu a dat semne că ar avea vreo problemă.

Tocmai pentru a remedia aceste probleme și a te scăpa de astfel de griji, am pus bazele unei echipe specializată în tractări auto pe platformă dedicată și asistență rutieră. La cerere, oferim și soluții de depozitare auto într-un spațiu special amenajat.

Suntem la dispoziția ta non-stop, indiferent de condițiile meteorologice și alți factori. Venim în ajutorul tău cu soluții complete, de la asistență rutieră și tractare auto, până la depozitarea automobilului într-un spațiu special amenajat și servicii de transport pe platformă dedicată.

Colaborăm cu toate service-urile auto, astfel încât automobilul tău să beneficieze de reparații într-un timp cât mai rapid.


De ce să ne alegi pe noi?


tractari auto Brasov

  • Suntem o companie de încredere care te scoatem cu succes din situația delicată a problemelor cu automobilul
  • Oferim servicii complete și sigure, astfel încât nu mai este nevoie să apelezi la altă companie pentru reparații și depozitare
  • Suntem disponibili non-stop, la orice oră, în orice condiții meteorologice
  • Deținem o platformă MAN cu o capacitate de transport de până la 5000 kg
  • Colaborăm cu toate service-urile auto autorizate și te ducem până la cel mai apropiat, în cel mai scurt timp
  • La cerere asigurăm și depozitarea automobilului tău, într-un spațiu amenajat
  • Oferim servicii de transport pe tot teritoriul țării dar și la nivel internațional

Suntem specializați și pe tractări și remorcări utilaje agricole, tractoare, utilaje de construcții, dube, bob-cat, motostivuitoare, autovehicule neînmatriculate, remorci auto ITP și RAR, dezmembrări auto, programul RABLA, remorci, rulote și orice alt tip de vehicul sau utilaj cu capacitatea de până la 12000 kg.


Lucrăm cu profesionalism și ne asigurăm de fiecare dată că automobilul tău nu îți va mai crea probleme. Salvează datele noastre de contact în agenda ta și sună-ne la nevoie!


TRACTARI AUTOVEHICULE DE MARE TONAJ    TRACTARI AUTO    SERVICE AUTO    DEPOZITARE AUTO