0745.099.932 Tractari Auto

Bine ati venit pe site-ul tractariautoaron.ro!

Aici veti gasi informatii despre o companie de incredere, care va scoate cu succes din situatia delicata a problemelor cu automobilul. Oferim servicii complete si sigure, pentru ca masina sa poata fi functionala in cel mai scurt timp.

Echipa noastra este specializata in interventii auto si sunt disponibile non-stop, indiferent de conditiile meteorologice sau alti factori. Daca masina dumneavoastra are o problema, atunci Tractari Auto Aron va ofera solutia.

Serviciile noastre pornesc de la TRACTARI AUTO, cu ajutorul platformelor MAN, ce au o capacitate de transport de pana la 12 tone. Specialistii pot fi solicitati la orice ora si ofera servicii de transport national si international.

Suntem specializati pe tractari si remorcari utilaje agricole, tractoare, utilaje constructii, dube, bob-cat, motostivuitor, tractari auto auto neinmatriculate, remorcari auto ITP si RAR, dezmembrari auto, programul RABLA, tractari auto remorci, rulote si orice alt tip de utilaj sau vehicul cu capacitatea de pana la 12000 kg.  

Pentru a va putea repara automobilul, va conducem pana la cel mai apropiat SERVICE AUTO. Tractarea este rapida si ieftina. Service-urile auto cu care colaboram sunt autorizate, iar transportul pana la acestea este sigur.

Pentru situatiile  speciale, va putem oferi servicii de DEPOZITARE AUTO in siguranta, intr-o parcare amenajata in acest sens si dotata cu paza permanenta.

Apelati la noi, iar automobilul dumneavoastra va fi rasplatit cu profesionalism!